Zona de logare

sau

Inchide

Asigurari-0 Home / Asigurari-0

Asigurari Locuinte

Asigurari

Departamentul Asigurari vine ca o completare a pachetului Imobiliare ALL IN ONE. Pentru ca ne dorim o colaborare cat mai eficienta si fidelizare a clientilor, Millenium Properties va propune:

1. Asigurari Imobile pe perioade: polite asigurare lunar, trimestrial, anual sau nelimitat indiferent de natura juridica sau vechimea imobilului, incheiem asigurari la domiciliul clientului la cele mai avantajoase preturi. Asigurarea de locuinte poate fi solicitata de catre: proprietar, custode, chirias, reprezentant legal, etc. Imobilul poate fi asigurat la valoarea de inlocuire sau valoarea de piata.

2. Asigurari Medicale. Millenium Properties incheie asigurari de sanatate pentru calatorii in strainatate se adreseaza tutror persoanelor ce se deplaseaza inafara granitelor tarii, indiferent de scop, cu varste cuprinse intre: 0 si 85 ani . Polita de asigurare medicala cuprinde cheltuieli medicale pentru persoane fizice si juridice, pe perioada contractata ce trebuie sa corespunda cu perioada de sedere (sejur)in strainatate. *Polita de asigurare se incheie inainte ca asiguratul sa paraseasca tara, iar prima de asigurare se achita integral, dupa care se va emite polita de asigurare.

3. Asigurari Sanatate. Millenium Properties incheie asigurari de sanatate – Solutia ideala si optima de protective in caz de accident si imbolnavire. Prima de asigurare depinde de varsta si ocupatia asiguratului. Consultantul Millenium Properties va ofera solutiile potrivite si va indruma in alegerea pachetului de asigurare ideal Dvs. si familiei Dvs.*Reduceri de 5%-15% pentru pachetul familial.

Millenium Properties ofera asistenta 24 ore din 24, 7 zile din 7 si un pachet integrat de asigurari imobile, RCA, CASCO, asigurari sanatate/viata, pensii private.

Pentru mai multe detalii : office@millenium-properties.com sau telefon :0763.171.191.